FIETSAVONTUUR

Wat denk je van fietsen in het supermooie Le Langhe, in het noorden van Italië. Denk aan: uitdagende klimmetjes, wijngaarden, kastelen en historische dorpjes.

De streek op de fiets leren kennen. Bezoek een brouwerij of wijnhuis, eet lokaal (alleen al voor de aperitivo’s wil je gaan), en slaap bij de mooiste locaties

GoodLife Cycling is jouw wegkapitein: bikkelen in het zadel, lekker moe worden met zijn allen én op adem komen met een goed biertje of een mooi glas wijn, met aan de horizon de besneeuwde toppen van de Alpen.

'DIT GELOVEN ZE NOOIT'

Wil je met je wielervrienden, zakenrelaties of collega’s er op uit voor een onvergetelijk fietsavontuur? GoodLife Cycling is jouw wegkapitein!

Je komt thuis met een berg aan nieuwe verhalen en een ervaring waar je nog lang over napraat.

Je hebt in korte tijd meer hoogtemeters gemaakt dan je (en je thuisfront) ooit voor mogelijk hield, je voelt je fit, en hebt een streek in Italië ontdekt waar je het liefst morgen nog naar terug wilt.

MEER WETEN?

Zoek je begeleiding voor jouw ultieme fietsavontuur? Stuur een mailtje of bel ons op 06 49 40 75 99.

COOP AFRICA

Wij ondersteunen de stichting Cycling out of Poverty (CooP). Zij zorgen ervoor dat mensen in Kenia en Oeganda een fiets beschikbaar krijgen, bijvoorbeeld voor ziekenhuisbezoek en om naar school of werk te komen. Schakel je ons in voor een fietsavontuur, dan maakt CooP één fiets beschikbaar.

error: Content is protected !!